SAYA SAYANG MAK DAN AYAH SAYA

Sunday, 17 April 2011

CINTA PANDANG PERTAMA

CINTA PANDANG PERTAMA

Hye..

da lama aku tak update blog aku..
 penat, runsing, pening , sakit hati , kecewa ,gembira , sume niy datg dlm hidup aku..
to la hidup aku berseni..

Hari ini ari khamis.. kat sini aku nak cerita tentang cinta pandang pertama AKU..bak kata mat salleh FIRST SIGHT
citenya.. pada  12 tahun..(belum baligh lagii) huhu

dulu aku sekolah balok dekat2 ngan kawasan balok r..HAHA
aku niy kelas 6 neptune.(kelas no 3)   ..              
















SATU hari to aku ad la jln2 kat kelas budak2 pandaii iaitu 6neptune..
wow! bederau darah wa cakap lu..maklum r budak pandai2..aku niy biasa2 je. mana layak nak berkawan dgn diaorg..nak tegur pergh..agak2 xlayak la..
masa aku jalan2.. ak nampak la sorang perempuan yg cantik molek.. kecik je org nye..
tetiba jantung aku dup dap.. rasa lain mcm.. rasa malu.. segan .. suke.. ntah la pe perasaan aku..memng xpenah aku rasa perasaan yg macm ni ..
 aku pown duk la tenung dye ary2.. duk usha2.. yg paling kelakar aku sngp p skola tyme demam semata2 nak tengok dye.. kritikal betol budak niy!~ haha

aku dulu punya la selekeh tahap gaban .. da la boyot..!
demi dye aku sngp p beli minyak rambut..tali pinggang ..bedak..AHAHA..
konon nak kemas2 la nak jadii pecinta wanita..bla la! haha
ak p skola x sah x wanggiie.. habis bapak aku punye perfume aku rembat..
sampai je skola aim aku tandas..koz nak tengok rambut.. ! rambut aku dulu ala2 ac mical tyme 4U2C .. belah tengah..hehe

aku pown terus la lalu depan kelas dye.. duk perhati kan dye..
mybe dye xperasan aku.. hmm   ( T_T)

3bulan ..


tyme niy da habis UPSR..
cikgu rokiah ad wat rombongan ke MELAKA..
haha tyme niy aku dapat taw yg dye ikot sekalii..
sukenyew aku tyme uh!!!!!!!















....
aku pe lagii.. usha la..
ak follow je dye p mana2..
haha!
last2 dapat aw..
dapat MALU,
hahaha
...............

sedih btol la.. xper..tyme uh ak cakp.. '' satu hari t aku akn dapat kan kau''
niy janji aku..

err aku dapat ke dye??
adakah aku jumpe dye lagii??

to be continue...

No comments:

Post a Comment